The party don´t start until...

The party don´t start until we walk in! Heeelmysig kväll med mina underbaraste bruds i Häsenfräsen. Och eftersom en bild säger mer än tusen ord så får ni några bilder ;)




Jajamen!

Så var den torsdagen förbi.
Har haft en hyfsat bra dag faktiskt, fick MVG på Religionsprovet, full pott på hästtestet, minst ett G på matteprovet och så är jag klar med mitt hästprojekt. Har fått mycket gjort och det känns riktigt bra!

Var och myste med världens finaste Walle idag, fick en vilodag eftersom han var så duktig igår!

Förmodlige åker jag och Karro (Joey´s Grey) till SToRK på söndag och hoppar lc båda två, annars blire nog träning för Tina :)

Imorgon ska jag och Mallan feeeesta i  Hääääsen hade vi tänkt, vi får väll se hur de går ;)

Nej nu ska jag försöka fixa till en film på Lisa och Munsboro Elton som vi ska skicka till ägaren så dom får se hur de går för lisa :)

Bjussar på två bilder jag fixade lite igår kväll :)





Ockelbo 20/2

Som sagt så for vi till Ockelbo och hoppade Ld och Lc.
 Walle skötte sig super men jag klantade till mig och tog en förhållning för mkt.
Så i Ldn blev de 4 fel (stopp) och i Lc blev vi uteslutna men jag är supernöjd med honom ändå! <3

Jag bjussar på lite bilder och filmen från Ldn :)





My little champion made of gold...

Det är Walle de! Jag tror inte att någon kan förstå hur förälskad jag är i ponnyn. Han har stulit mitt hjärta helt och hållet.
Idag var han helt underbar när jag red, power i bakbenen som jag aldrig kännt förut, de va en såndär once in a life time känsla på galoppen och han va positiv hela passet. Dock red jag bara 30 min och sen var jag helt slut men :)

Imorgon är det tävling i Ockelbo, första start klockan elva så vi får lite sovmorgon! :)

Bjuder på en film från senaste hoppträningen för Cissi Hansson då jag själv fick rida :)



Godmorgon...

Godmorgon alla läsare, riktigt jävla skitväder nu alltså, tycker dom verkligen att vi behöver mer snö?! :O

Det tycker då fan inte jag, de räcker med de som är, och de ska bort fort!

Så igår hamnade jag hos Karin Bratt ute i Sandviken, superfint hus btw!

Pluggade och dissktuerade provet så nu kan jag de! Hej åtminstone VG :D

Sen åkte vi till fältis och kollade på hoppträningarna, Wallenius skötte sig perfa! Och de tror jag de flesta gjorde igår:)

Sen åkte jag hem och däckade vid tolvtiden nånstans, så idag blev jag sen till skolan, suck.....

Nej nu ska jag skriva lite på projektet och sedan är de prov.

Och vet ni vad?! Idag ska jag få rida igen! Jag ska dock bara skritta ut en sväng på ponnyn men ändå!!!! :D

Sry om texten är konstig men skolans datorer lever sitt eget lilla liv, puss på er ;*

ögongodis!!!


Bildbomb!

Walle igångsättning januari 2011









å nu blev de mycket...

Nu blev det helt plötsligt jätte mycket att göra. Hovvårdsprov idag och Religionsprov imorgon.. Känns ju skiiiiitbra, not!

Nej ska plugga lite på hovvården nu eftersom att hästprojektet är uppskjutet ett tag, sen så blire lunch, å sen prov....

Usch då, är inte så taggad på att åka å tävla i helgen heller, tänker inte säga varför men så är de bara... Inte Walles fel!

BTW, Vill ha schabraket!



Äntligen tillbaka till det vanliga...

Äntligen tillbaka till det vanliga livet igen.

Har varit eller är fortfarande i skolan, har mycket att ta igen känner jag men de ska nog lösa sig.
Matteprov nästa vecka men jag är faktiskt klar med kapitlet så nu är de lite finslip på de.
Religionsprov på fredag men jag känner att jag är ganska haj på de så ska kika lite på frågorna ikv och imorgon så kommer jag nog klara de. Sen har vi ju hovvårds provet imorgon och jag känner att jag inte alls är med på tåget där... Har missat en viktig föreläsning då jag var sjuk så.. Men ska nog försöka göra så gott jag kan så får jag väll göra ett omprov sen i sånna fall.

Nu sitter jag och väntar på att mitt loggin konto på skolan ska bli nollställt så att jag kan skicka in mina uppgifter som faktiskt är klara!

Sen ska jag måla nån akvarelltavla som ska spegla mig själv, men de löser sig nog.

Sedan åker jag till stallet och myser med min ponny! Kvällsfodring också, men mamma skulle komma upp och hjälpa mig så de blir nog super! 

Nej nu lär jag faktiskt arbeta lite, cya!

 


Jag har faktiskt...

Jag har faktiskt varit duktig idag!

Jag har mejlat Ockelbo om startlistorna, jag har skrivit om benställningar, jag har städat rummet och ja... det var väll de jag har gjort... Men jag är faktiskt stolt över mig själv!

Börjar bli lite fundersam över hur välorganiserat de egentligen är i Ockelbo, vågar man åka dit eller inte?
Startlistorna är inte fixade än och de är tisdag idag, rappa på nu!

Iallafall, kommer ha mycket att göra nu, ska försöka ta mig till skolan imorgon, blir myyyycket plugg, hinna ikapp matten, plugga på proven som jag inte har varit med på genomgången till och så vidare. Se har jag kvällsfodring imorgon, pappa kommer nog upp och hjälper mig med de så slipper jag vara ensam. Ska passa på att pussa lite på min prins då! Saknar honom nå enormt men jag vet att han har det bra med mina undebara stalltjejer!

Nej ska kolla lite för tävlingen också, kommer inte ha tid med de i veckan, plus att jag har stalltjänst på lördag, kuuuuul... Menmen de blir nog bra nu när hästarna står på halmpelletsen åsså får jag jobba med fröken lidberg och fia och dom är riktigt roliga att arbeta med! Kommer nog bli en toppen vecka ändå!

Nej nu har jag annat att göra men jag slänger in en liten bild, puss på er!

sommaren 2010<3


Världscupen...

Har precis kollat på Världscuphoppningen och jag lär säga att jag skäms över hur de flesta av de stora ryttarna red! Dem red bara på och gjorde skarpa svängar hästarna inte var med på. Hästarna var flacka mot hindrena och gick alldeles för fort i kurvorna. Den enda som red bra var Malin Baryard Johnsson på hennes hingst H&M Tornesch 1042 som tog en 3:e placering med en lugn och stabil omhoppning!

Ett stort grattis till Malin som nu också är med i Finalen!


Malin Baryard Johnsson / H&M Tornesch 1042

sjuklingen uppdaterar

Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag men jag har som sagt avrit sjuk och de blev jag torsdag förra veckan. DÅ hade jag feber och va dålig till tisdagen, frisk tisdag och onsdag och sen på torsdagen var de tillbaka.
Kunde inte prata och kunde inte äta...

Åkte till läkarn som tog en massa äckliga blodprov och halsprov osv.osv.

Visade sig att jag har en förhöjd sänka. Sänkan på en frisk person ska ligga under 8, helst under 5. Min sänka låg på 42!

Han förstod inte hur jag kunde se så pigg ut trots min förhöjda sänka och konstaterandet av att halsen var helt igensvälld, inte jag heller egentligen men..

Så nu har jag ätit penicilin och ska göra de veckan ut, får heller inte anstränga mig eller rida fram till på onsdag.

Ska försöka vara så lugn som möjligt dock så att jag kan tävla i helgen, det blir som sagt Ockelbo LD/LC, så nu jävlar.

Måste dock påpeka att jag saknar min lilla Walleplutt men jag vet att han har de bra! Jag saknar också mina älskade, knäppa vänner men dom har nog de också bra hoppas jag!

Nej nu ska jag ta å titta lite skidor med far min, sedan blir de häääst på tv!
*SVT B- Ponnyakuten 19:00
*SVT 24- Världscuphoppningen i Spanien 21:00


Youre the reason

Sådärja, en dag i skolan avklarad, ont i halsen men fortfarande ett gott humör! :)

Lär fan säga att våra lärare är hemska, iaf vissa av dem. De favoriserar och kör med dubbelmoral så de ryker!

Ikväll ska bästaMallan hoppträna med Walle så jag ska knarka lite piller så jag kan följa med ut och pussa på min fina lilla prins!<3

YEEEHEEES!<3



så blev de måndag igen...

Och de brukar i vanliga fall betyda en hel dag med bus hos Cissi Hansson, men Nej inte fan blev det så eller, jag är ju inte frisk än tycker mamma.....

Usch fy å blä! Har hästvakt till på tisdag iaf så jag behöver inte oroa mig för Walle men jag saknar honom nå ENOOORMT mycket just nu, de gör ont i hjärtat så mycket saknar jag honom!<3

Menmen snart så, då lir jag frisk och får träffa honom varje dag :)

Bjussar på en liten bild av min ängel som Fanny tog i fredags :)<3



Legolas

Hösten 2010 praktiserade jag hos hoppryttaren Erika Persson, där träffade jag Legolas, hästen som har förändrat min syn på storhästar.

Erika hade många hästar då; Lavara, Kings Dream, Thyra, Kanaima, Legolas, Cor de la vie, Compozit och en till som jag inte minns namnet på.

Men Lego var något speciellt, 5 år var han då, hade kvalat Falsterbo och gick 120 i sömnen. Lite busig in och ut från hagen, knepig i öronen allt som kunde göra mig mer respektfull mot denna storhäst. Jag har alltid varit en ponnyryttare och känner mig inte alls lika kaxig på storhäst men första gången jag satte mig på hans rygg så var det en så otrolig upplevelse, sådana rörelser och svävningsmoment som han hade! Helt otroligt!

Han har verkligen fått mig att ändra åsikt om storhästar!

bjussar på bilder på han och hans stallpolare ;)


Kanaima, en drömhäst bokstavligt talat

Thyra

Legolas!<3

Legolas



En häst som dig vill jag äga en dag!


Ny kur; isglass & senaste nummret av SOLO!

Jag har återhämtat mig otroligt bra men de känns ju fortfarande. Samma sak med maten, jag kan känna mig jättehungrig men jag får inte i mig så mycket mat och jag inbillar mig att det fortfarande ska göra ont att äta. Så jag har köpt isglass :D Riktigt gott var de också, men man blev ju mätt på en :O

Har även köpt senaste nummret av solo så man har lite läsnng när de blir lite tråkigt ;/ men jag försöker iaf ochd e är de som är huvudsaken :)

Jag fick tillåtelse av mamma att följa med kelly på en kort promenad till ica för att ta lite frisk luft och handla de jag ville ha och de behövdes, vi pratade om stallet, om helgen (vilken min kanske inte va så intressant) och om våra vänner som har varit med om de ena och de andra på senaste :/

Nej nu ska jag ta och läsa lite ur solo och dreggla över de senaste modet och de snyggaste killarna, blir hemma imorgon iaf men sen vet jag inte.

Puss påer gohjärtan;*

På bättringsvägen?

Inatt fick jag sova från 11 till 8 utan att väckas av ryggvärk eller feber.
När jag vaknade var jag riktigt hungrig och kunde äta för första gången på tre dagar!

Ni anar inte hur gott de va med en rostad macka och ett glas juice!

Har ingen feber just nu, halsen gör inte lika ont och ryggen känns inte lika mkt!


SÅåååå otrroligt skönt! Kommer väll förmodligen va hemma en elelr två dagar till tills jag är helt kurerad, problemet är bara hur jag ska göra med walle. Jag har ju tjejer som kan hjälpa mig och som har hjälpt mig, men frågan är vem som ska hoppa honom på onsdag om inte jag kan, för de måste han göra! Och han måste ha nån som är hård på honom så att han inte stannar! Jobbigt :/ Känns som att jag har missat en massa i skolan också fast jag egentligen bara har missat en skoldag :/
Kanske ska börja jobba lite på projektet idag eftersom vi ska läsa en bok :) Emil i Lönneberga blir de för mig :)

Ett stort tack till Fanny E, Tove och Emilia A som har hjälpt mig med Walle, ni betyder nå otroligt mycket!<3

sjuk...

Förlåt att jag har varit så dålig på att uppdatera me´n jag har varit sjuk sen i torsdags. Och jag kan säga er att de är ett rent helvete! Feber, ont i rygggen och helt igensvälld i halsen så jag kan inte äta annat än youghurt, kanppt de.

Ponnyn va jätteduktig i onsdags iaf å de kmr film på de, så nu är vi anmälda till ld,lc i ockelbo den 20:e, nu ska jag bara bli frisk först:)

Iallafall vill jag tacka Lillfanny och Lilla Tove som har hjälpt mig med Walle dom här dagarna :) Nej fyfan vad jag saknar min ponnyskrutt och mina vänner och att bara komma ut!


mitt gullhjärta<3

Hääsen!

Chacha bloggen ;)n Nu sitter ja här hos Mallan ute i häsenfräsen liksom ;)

Vi har precis kollat in malins maskeradoutfit till festen på lördag och jag kan säga att vi taggar redan nu!!!!
Vad jag ska va får ni se då ;)

Bjussar på lite bilder också ;)