Bra timing snöstormen!

Men jag måste erkänna att liite mysigt är de ändå! Ut och pulsa i snön med Silken och Welgano står på schemat! Hoppas att de inte är lika mycket snö i Valbo!


Let me give your heart a break!

Är på förvånansvärt bra humör idag! Ska träffa underbara Alexandra imorgon och bara snacka skit en heeel kväll, på fredag ska jag rida Isabelle Berghs underbara dressyrhäst Welgano! Men idag har jag bakat världens godaste Brownie som familjen ska få äta upp, bror bjöd mig på hemkörd pizza och nu ska jag ut till kungen!<3 //Life is too short too drink bad wine//


Howdy cowboy!

Tjenare bloggen! Fixar lite här hemma men snart är det dags att röra sig mot stallet för att ta hand om Sillen och Fly :) hörs sen! // fina Fly!//


Härliga måndag!

Har tillbringat min dag hopkurad i soffan med en gigantisk kopp kaffe, hur underbart?! Nu ska jag ut till heesten as usual! //mina älskade buspojkar på promenad tillsammans igår!<3//


Lååång helg!

Haft en jävligt lång men sjukt bra helg!

Började fredagen med stängning på jobbet med Robin & Robin för att sedan sova tre timmar innan det var dags för tävlingskonferens hela dagen! Hann hem för att byta om och sedan var det middag och bowling med Cus (Svenska Ridsportsförbundets centrala ungdomssektion)... Avslutade kvällen på hotell Gävle, i förmiddags började dagen åtta på ungdomskonferens och vid ett åkte jag till jobbet för att jobba fram tills nu 20:00.... Och nu är det ut till Silken för att koppla av och mysa lite! Underbar helg alltså!


Hästar, bara en hobby?

Nej det är då tamefan en livsstil! Efter en heldag på tävlingskonferens och en halvdag med imorgon så är det ju konstaterat att jag lever hästlivet! Full rulle med hästar, tävlingar, konferenser osv! Men nu ska jag inte klaga får ju spendera natten på hotell iaf ;)


Konferens

Tjohoo, har tagit oss igenom hälften och har hunnit skrivit en halv Harry Potter bok!


Introduktioner..

Nu har jag bedrivit denna blogg under en tid och det finns nya läsare och gamla läsare så jag tänkte berätta lite om hästarna jag har tävlat/varit medryttare på/ägt :)  Så vi börjar med den lilla gråa tinkern som står på Gävle Fältrittklubb! :)

Introduktioner..

Nu har jag bedrivit denna blogg under en tid och det finns nya läsare och gamla läsare så jag tänkte berätta lite om hästarna jag har tävlat/varit medryttare på/ägt :)  Så vi börjar med den lilla gråa tinkern som står på Gävle Fältrittklubb! 

Outfit!

Snälla någon ge mig denna outfit! Tror detta skulle blir skitsnyggt på silken!

Mitt hjärta slår ett extra slag för dig!

Sitter på bussen mot min älskade 4benta med världens största leende på läpparna :D jag tror fan att jag är kär! //you make me feel like I'm the only girl in the world!//


It´s just a little crush

Tjabba, tjena, hallå! 
 
Sitter och dricker kaffe och sjunger olidligt falskt och högt i mitt vardagsrum just nu, men det får man göra när man är ledig! ;D
 
Ikväll är det us-möte och Silken ska även få travas lite idag, yeeey! :D
 

Känns som att allt blir bättre och bättre!

 
 
 
cause there will be a day when you´re standing in the hall of fame, and the worlds gonna know your name

Godmorning!

Ledig idag! Men klev ändå upp nio och städade mitt rum, duschade och lagade frukost! Sitter nu i soffan med en kopp kaffe, hörs sen ;)


Breaking Dawn Part 2

Har precis varit och kollat på Breaking Dawn part 2 med mina älskade Realbrudar (om man fortfarande får säga så?;)) 
 
Ni som inte har sett den MÅSTE se den!!!! Dock rekommenderar jag inte att ta den största colan ni kan hitta för då kommer ni inte kunna hålla er hela filmen :P
 
Ne nu blire något avsnitt Gossip Girl innan jag säger godnatt för imorgon är de också jobb som väntar :)
 
puss på er! :*
Första skolavslutningen på Real med mina älskade kioskmongo!

Deppiga väder!

Måste faktiskt säga att de är skönt att jobba när de är sånt Deppigt väder ute... Så jag Bjussar på lite bilder från ljusare tider :)


Tjenare Stina!

Kommer du ihåg om att du bad mig skriva detta inlägg igår?;) Hoppas du hade kul på allstar och hittade en snygg Karl ;). Hehe ;)


Mina vänner säger stopp, stopp håll i hatten!

Detta kommer bli en epic men jobbig helg ;)

Börjar dagen med att åka och ta hand om min kära S, därefter jobba en kortis innan jag ska tillbaka till stallet och kvällsfodra och slutdestinationen är hemmafest àla Alex!

//crazy, beautiful, fun and out of control, well thats just us;)//


You got to get up and try!

Tjeenare! Hoppas ni mår lika bra som jag! Känner att jag har varit frånvarande ett tag men ny dag, nya tag! Nu ska jag ut och skritta min stjärna! //yes I'm smiling, but not beacuse of you//


Yolo!

Fast... Ne ;) känns inte som att jag har gjort nå inspirerande idag ;) sovit, jobbat och nu hem för att fira världen bästa pappa på farsdag:)<3 hoppas alla har firat sina hästpappor ordentligt för det förtjänar dom!


Min bästavän!


Oops!

Haha varje år och inte varje dag ska det självklart stå;) stackars Silken om han skulle få lugnande och raspa tänderna varje dag ;)


Uppe med tuppen!

Sitter på bussen till stallet och skrattar för mig själv medan jag lyssnar på Wakeup call med knappen&Hakim på NRJ, rekommenderas för morgonhumöret! Idag kommer veterinären och tandläkaren Anna från ATG Gävle och kollar tänderna på Silken och några andra hästar i stallet. Jag rekommenderar att kolla tänderna åtminstone vartannat år, med Silken blir det varje dag då han har överbett vilket kan skapa mer "hakar" (vassa tänder) än på hästar med normalt bett! Så nu får vi se vad som gäller;) //min "lilla" kopp med kaffe som fick mig att kliva upp;)//


händerna i luften, pannan mot baren...

...Nu spränger vi taket
Hamnar i himlen där änglarna gråter, staden är vaken
Allt är förlåtet älskling.. 
 
Händerna i luften, vi ska bli fulla
Livet är meningslöst
Vem bryr sig, natten är vacker, du är som natten
 
och jag är en vinnare igen!

Då var det onsdag!

Shit vad dagarna går fort, känns som att jag absolut inte får något gjort alls... 
 
Idag har jag iallafall lite struktur på dagen!
 
Ringa försäkringsbolaget (silkens), skriva några tidsinställda, fundera på galaklädseln, dricka kaffe hos kells!, Styrelsemöte, longera S, mocka hagen och kolla hoppträningar!
 
Det lät väll som en hel kul dag, eller?;) 
 
Hahah lär nog sätta fart med att ringa och dona nu, det kan ju som sagt ta ett tag att få tag i personer :P
 

You can be the champion, you can be the best!

Tjoo alla söta! Har chillat hela dagen men nu är det dags att ta tag i verkligheten igen! Silken va oren i bak igår, inte alls mycket men han ska ta de lugnt några dagar så får vi sr om vi behöver ringa ut Jessica igen!:) Så en promenad för hans del idag och dressyrträning på Cumelus står på hästarnas schema idag :)


I väntan på bussen

Väntar på bussen till Lervik (Gävle Ryttarsällskap) för att kolla hästhoppning så här på morgonkvisten, inte så jättepigg då jag jobbade till 03:30 inatt men man lever bara en gång, right?;) Lycka till idag alla ekipage!:)


No shit, sherlock!

Förkyld som en gnu! Men ja e inte bitter ;) däremot har bloggen blivit lite lidande =inte bra! Aja har varit hos min älskade Holländare och myst lite och nu blir det dusch och sängen innan de är dags att jobba natt! Jippie! ;D


Cash is king!

Far å jobbar lite jag då ;)