Fredag = fixdag!

Alla runt omkring mig planerar utgång och partey.. Men som vanligt när man är hästägare så är det stall som gäller! Fix inför tävling och kvällsfodring är min underhållning för dagen, yeeey! Aja hoppas ni har de kul ikv ppl, för de ska jag och Sillen ha!:)


Nu ere höst!

Burr, vinterjackan åker på vilken dag som helst! Nu äre stallet som väntar, och jag har faktiskt kommit på att det finns en nackdel med att va hästägare, man måste alltid sätta hästen som prio 1.. Visst jag har lärt mig att anpassa mitt liv efter Silken men vissa dagar önskar jag att jag hade kunna lagt den tiden på något annat, men men S väntar! Idag ska han bli klippt så nu lär jag släpa ner tjocka täcken ;)


Gör om, gör rätt!

Snacka om att Silken var på hugget idag! Låg på som en ångvält på en bana som krävde en uppmärksam och lydig häst, hur tror ni de gick?;) Tillslut fick vi till de efter många om och men! Nu laddar vi inför Högbo på lördag, avslutar detta tävlingsår på 1m & 1,10 banor byggda av Leif Hall.. Tagga!!


Dont you worry child!

Hej sjuk tjej! Och idag kan inte ens humöret vara på den positiva sidan! Men jag ska äta middag med Micha och sen hoppträna på mitt hjärta, för vi SKA tävla i helgen om jag så ska rida med feber! Sista tävlingen för i år, nu satsar vi!


Whoooppa gagnam style!

Haha humöret är på topp trots att kroppen inte är de! :D Känner mig riktigt höstig idag och de är faktiskt mysigt! Ska ut och äta lunch i stallet och sen tänkte jag jogga min fina pojke i skogen, ländtäcke och en massa kläder, myyysigt värre! Hoppas ni har en underbar dag och har ett lika bra humör som jag ;* //If I cry it's not beacuse I'm weak, it's beacuse I've been strong for too long.//


Todays outfit

Halsduk- Bik-Bok // Skjorta- SALT Stockholm // linne- Carlings // jeans- Gina Tricot // skor- Scorett


Hell yeah!

Somewhere behind the rider you've become, the hours of practise you've put in, the coaches who pushed you, the hard falls you've taken, the money you've spent, the miles you've hauled, the blood, the swet, the tears, the blisters, the ripped jeans, the lame horse, the crazy horse, the "are you serious?" horse, and everything between.... Behind that is the fearless kid who fell in love whit the horse, the sport, the life... And Never looked back!


Kungen!<3

Att ett djur kan göra en på så mycket bättre humör! Min fina kung levererade på dressyren trots att han lekte rövare i början och verkligen fick kämpa med att sätta sig på bakbenen mot slutet! Men jäklar vad fin han är när han levererar!!! Och jag är så stolt över att kunna säga att det är MIN häst och MITT namn på ägarpapprena åt världens vackraste holländare, Kungen!<3


This girl is on fire!

Hej sjuk tjej! Orken är på botten och kroppen säger emot varje steg jag tar men humöret är på topp! :D Ska pallra mig ut till S nu iaf :)


New in!

Tröja - Gina Tricot // Jeans- Gina Tricot // skor- Scorett... Nu lunch!


Burr!

Klev upp vid halv åtta imorse och köttade springspåret vid rudsjön, dock har jag blivit snuvig och hostat så de tog emot å springa, vill INTE bli sjuk nu! Så de blir nog promenader i helgen bara så de inte blir värre :(. Aja pluggat och käkat frulle och ska läsa lite till innan jag klär på mig (blir halsduk och vantar idag ffs!) och lunchar med mina tjejor!:)


Jag är lyckligare nu!

Från de att jag fyllde 19 dvs. 3 dagar sen har mitt liv totalt ändrats! Jag är så mycket mer målmedveten både på jobbet, med Silken och med mig själv! Jag kämpar på på jobbet, planerar och spenderar mycket tid med min älskade fyrbenta och tränar, äter rätt och bättrar på mitt självförtroende med att umgås med rätt personer och väljer bort dom som inte är bra för mig! Och jag mår så sjukt mycket bättre och är mycket gladare! Vad gör vi? Nu kör vi! Fuck ya haters!


Plugg, yeeey!

Tar en vilodag från tränandet idag och pluggar istället! Och ja ibland måste man plugga när man jobbar!;) har 32 kurser bara i grundutbildningen och har extra utöver de, och jag är på 4 (a).. Dock är de riktigt kul ;D ne nu ska jag plugga vidare ;)


Tuesday

Tjena ppl! Idag är de tisdag vilket innebär stallet och skritta S i 30 min, jobba 15-20 och ta en PW hem, Tjohoo!! Tagga;)


Knäpp?

Promenerade en kortis med S idag (enligt kiropraktorns order) och sedan tränade jag för Cicci Gustafsson på Storpoo och hej spaghetti ben! Men men de va nyttigt för oss båda och dessutom för C att gå med andra hästar då han är mötesskygg, duktig pojke på den fronten! Och nu har jag fått för mig att jag ska springa en sväng, hej duktig tjej, kämpa Elina kämpa! //De är du som får mig att fortsätta kämpa när jag annars skulle lagt mig//


You cant expect me to be fine and I dont expect you to care

Elina,19 år, Jobbar på Max, ägare till holländaren Silken som snart ska debutera 120, Sekreterare i både Tävlingssektionen och Ungdomssektionen, har rest till över 15 olika länder, jobbat med hästar på Irland, pristagare på ryttargalan med div3 laget.., Häftig känsla ändå! 19 år och har redan kommit en bra bit i mitt liv och nästan till 98% kommit på vad jag vill göra med mitt liv! Och vet ni vad, ni kan också göra detta, visa framfötterna och tro på det ni gör så kommer ni långt!


Jag är inte lika ung längre men precis lika dum!

Japp då va man 19 år då! Känner mig minst som 80;). S har fått behandling av Jessica från horses&people nu på förmiddagen och allt ser positivt ut! Nu ska jag möta upp Hääni och Ejlin å dra ner på staden och sen får vi se vad dagen bjuder på! Ha de bäst allihopa! //I dont know how long it's gonna be you and me, but lets start with forever!//


Apkass!

Skitdålig uppdatering jag vet -.- jag har verkligen ingen motivation just nu... De som händer är lixx jobba,stallet,sova och inte så mkt mer... Lite tråkigt jag vet men men.. Ska försöka hitta orken igen! //dont waste your energy on those who makes your life dark, enjoy it whit those who makes it bright!//