Pissväder!

S va dyblöt så de blev fleecetäcke och en massa mat i en torr och ren box, Wimsan och jag däremot, lär hem och duscha! Leriga och blöta, mums!


Tack och bock!

Ont i kroppen och allmänt hängig Tjohoo! Påväg till S nu iaf med Wims.. Blir en vilodag idag för rida går fan inte... Aja får försöka pigga upp mig så jag orkar till jobbet sen!


Jajemuling!

Hopptränade C på kvällskvisten, kanoooonduktig kille trots att hindren blev ganska mkt högre! Nu en milkshake och buss hem och sen sova! Jobbijobb imorgon!:)


I'm a 90's bitch, I love it!


Uträttar ärenden;)


Middag med bästa!<3


Grållan xx

Nästa på tur är lilla Grey som ska få jobba bommar, med oss har vi Robert som coach


Bareback riding

Tar en skrittur barbacka på hacket till Häcklinge och bara njuter av att få lite kvalitetstid med min vackraste!<3


Svar på kommentar

Fick en fråga av "anonym" som undrar hur hög Silken är. .. Silken står som 175 cm i manken i hans pass, dock skulle jag tippa på att han är någon cm till! Dessutom är han väldigt högrest (dvs. Kort kropp och långa ben, som en en stående rektangel) och har en högt ansatt hals vilket får honom att se större ut :) hoppas du är nöjd med svaret :)


Sleep tight!

Efter att ha tillbringat kvällen hos Martino och kikat på världens grymmaste film och tjockat popcorn och godis så har jag och Wims promenerat hem och ska nu gå och sova! Uppstigning i tid imorgon för lite stalltid, natti!


From the beginning to right now!


Nattad och klar!

S säger gonatt efter ytterligare ett bra ridpass, iförd sin BoT outfit;)


En ledig dag!

Sov till elva snåret och tog en längre promenad med Wims. Sen käkade jag frukost och kaffe och har legat på soffan en timme, minns inte när jag gjorde de senast! Nu är jag påklädd och ska ut med Wims en sväng innan jag åker och klipper håret :D


Im going home!

Sådärja! Blev en middag med Hannah, fix, ridning och putsning i stallet :) S var kanonfin att rida, dock var det vattenpölar överallt så hade inte så mkt space att rida på :) Han är en helt annan häst nu!!! Skrittar istället för att "passa", jobbar under sig med bakbenen och upp med ryggen, tar hjälperna bättre, har luftigare steg och är mycket bärigare!!! Älskade Silken!<3


Slita in i de sista!

Efter en sexdagarsarbetsvecka med full rulle och cruisinghelg toppar jag med 9-17 på sjukan innan jag tar "helg" tis-tor! Känner på mig att detta kommer bli en bra vecka, Silken får börja ridas ordentligt, ska umgås med Goa vänner, sova ordentligt och så har jag ju världens bästa rallyråtta hos mig :) Nu kör vi!


High on coffein? Hell yeah!

Närmare 20 arbetstimmar på Max, 6 timmar i stallet och 2 timmar sömn denna helg, hej jag heter Elina och är så trött så jag va tvungen att tänka efter hur mitt namn stavades!!!! Nu väntar en kvällsprommis med Wimsan, en dusch och sen sängen, jobb 9-17 väntar imorgon!


Andra andningen

Konstigt nog känner jag mig inte trött! Trodde de skulle komma nu efter lunchen men nej interå! :) kör driven med bästa Malin, woop woop! Nu köttar vi 5 timmar till!


Full rulle

Kom hem från jobbet och la mig 4 klev upp 6 och åkte till stallet för att ha stalltjänst! Börjar jobba klockan 12 igen, tjohooo! Wims och jag är nog lika trötta !<3


Grattis pappa!

Nordisk mästare 2012


Tjobre!

Hade en sjukt kul kväll igår med en massa sköna brudar! Nu är jag påväg till stallet för att ta hand om S och hämta rallyråttan! För er som inte vet är Wimsan en jack Russell terrier som ägs av min tränare och nu ska hon bo hos mig i en vecka :)


De här är mitt liv & jag lever min dröm!

Dagen gick förvånansvärt fort, fixa stallet gick på nolltid och Silken va.... FANTASTISK! Otroligt bra känsla och en superglad häst som frustade heela vägen :D Nu hem en snabbis för smink, skor & smycken och sen tar jag och Malin rally40in till Älvkarleby och träffar underbara vänner!!! Jennifer Westman-Cangaroo & Elina Rutanen- Silken!<3


Å så jag ...

Slutat nu tjohooo, hade bästa brudarna på middagsbandet som flöt på som aldrig förr! Nu ut och mysa med min Silk och sedan hem till Jennifer som fyller 20 tonight ;) puss på er ;*


Tjollahopp!

Taggar 4 timmar kvar, yeeeey!!! :D


Woop woop

Sista dagen på jobbet idag, jävlar vad skönt de ska bli att slippa detta äckliga sjukhus! Menmen dagen är inte slut än :)


Helt körd i väggen!

Idag är en sån dag när kroppen totalt har sagt upp sig.. Har fixat och ridit både Cumpa & Sillen men jag kände ångesten som kom krypande när jag verkligen rider skitkasst och jag blir frustrerad, vilket inte är en höjdare på S som läser av direkt och blir lika spänd och negativ som jag... Och när jag dessutom Låter de gå ut över 'X' så blir det bara kattskit... Nej hem, duscha och lägga mig å glo film och hoppas på att kroppen känns bättre imorn.... "Every fairytale needs a hero, but what happens when the hero needs a hero?"


TS-möte

Jajamen dagen har rullat på riktigt fort, har jobbat 6-14:30, fixat åt S och ryktat honom, pratat med Robert och nu är det dags för TS-möte inför tävlingarna nästa helg.
 
De är mycket att hålla koll på när man sitter som sekreterare i två sektioner på klubben, har häst + 2 jobb, ojojoj ;)
 
Aja hoppas på att det har blivit uppehåll tills mötet slutat så jag kan rida S en sväng :)
 
Men ni får ha det så gött ppl ;*

Once in a lifetime


Ambitiöst!

Jag vet inte om de är det otroligt starka kaffet eller faktumet att de är min näst sista dag på sjukhuset som gör att jag känner mig ambitiös och taggad till att jobba idag! Tiden flyger förbi och jag har bara drygt 4 timmar kvar! Yeey!... Those who say diamonds are a girls best friend, Never owned a horse...


Uppladdning

Sådär nu har jag laddat upp inför en hel kväll med lektioner! Ska assistera Tina då hon har åkt på ryggskott så nu får ni passa er brudar för ikv är de hitlerElina som bossar på banan ;)


Dagens outfit Silken

Boots- hööks...Benskydd- Protector...Schabrak- HV POLO...Sadel- Prestige Meredith...Hoppgjord- GG... Huva GG... Träns-Dyon...Bett- Baby pelham


Good Morning

Har verkligen sovit ut idag men nu är jag på gång för nånting måste jag ju få gjort ;) Mot strömsbro :)


Natti;*

Tänkte bara slänga in ett snabbt godnatt! Har haft en bra dag med jobb, middag hos Micha, stall och sen lite kvällsmys hos Micha igen och pussat på Shirin som är beräknad att få valpar idag :) natti!


En vän...

..Är den som kommer in när hela världen gått ut!<3


Kvällsmys

Efter att ha ätit megagod tacos hos Michelle så är det dags för aktivering av Sillen! Idag (just nu) är det en kvällspromenad som gäller och BoT täcket då hans första galopp igår innehöll glädjeskutt och jag är rädd om både muskler och leder:) men nu ska vi promenera vidare,bjuder på bild;)


Grattis Michelle!

Ett stort grattis till min vän Michelle som fyller år idag!<3


Gooosh!

Så sjukt jävla mkt att göra nu så jag har lust att lägga mig ner och skrika! Slutar om 2 h och sen ska jag till Michelle på födelsedags middag :) Ska även till S efteråt, om vi kommer hem från jobbet idag -.-


Tänker om!

Har ju som de flesta vet vart inne på en solresa i höst, supa i Magaluf, sola i Aya Napa eller leva livet i Alanya! Men sen såg jag på FB igår att min klasskompis/kompis/respolare åkte till Irland igen och jävlar vad sugen jag är på att åka tillbaka!! Resan kostar inte så mycket och de är så underbart att va där! Någon som är sugen på att följa med?:)


Silken

Silken
f:1999
Uppf: A.P.A Veldman
Imp: Holland
 
 
 
Klicka på den högra rutan längst ner för att fortsätta kika :)
 

hösten 2012

Ja mina kära vänner, då var vi påväg mot hösten och vintern igen...
 
Och ja jag måste erkänna att sommaren har kännts otroligt kort, kan bero på att jag har jobbat i princip hela sommaren, har hunnit bada två gånger denna sommar och det är absolut inte okej!
 
Och shit vad skumt det känns att läsa om alla som går tillbaka till skolorna nu och inte jag, nej jag fortsätter jobba och tjäna pengar, det känns riktigt bra på ett sätt men samtidigt kan jag känna att jag saknar gemenskapen med min underbara klass och helt sjukt knäppa vänner..
 
Men för första gången under mitt liv känner jag mig inte lika nere när vi närmar oss hösten, jag känner faktiskt att denna höst kan komma att bli riktigt bra.
 
Eller vad säger ni mina vänner? :)
jag hösten 2009

Apkass!

Asså jag vet att det är klappkass uppdatering just nu men jag lovar att jag ska bättra mig! Påväg hem nu faktiskt för att skriva lite så de kommer tidsinställda, men jag vill veta vad ni vill läsa!!! Så släng in en kommentar, pls!:*


Full gas, motorras!

De va fullt ös på jobbet tills jag fick sluta strax efter fem och nu börjar jag känna att jag är helt jävla slut! Men men jag är påväg ut till min fina älskade häst som jag har längtat efter! Idag är det trav 5 sträckor som gäller :D Planen är att börja galoppera snart :D Blev grymt taggad nu speciellt när det är tävlingsmöte inför div 2 på tisdag, jag hoppas att vi kommer kunna delta om kanske inte första omgången men resterande iaf :D Div 3 omg 1 när vi slog till med skrällseger som enda felfria lag! Dessutom tog vi en placering inviduellt och jag hade endast ägt S i 2 månader(?)!<3


Fuck rubriker...

Morgon alla glada, eller ska vi säga bakis och ångestfyllda?;). Själv har man jobbat sen åtta trots att vi gled runt i Rebellen typ hela natten :). Blev mys i vårvik innan vi cruisade runt i finbilen och helt plötsligt var klockan halv fyra :p aja 4 timmar kvar innan jag sticker till min finaste prins och sen blire soooova!!! 6 dagars arbetsvecka väntar igen ;)

 


Working nine to five!

Nej men 11-20 iaf :). Trevligt folk och bästa Max, chillerill asså!;). Nej ska väll gå in igen och göra lite nytta ;). Tur att man är så jävla snygg i arbetakläder oxå ;)


Klar för dagen!

Då var även S riden :) blev till att trava tre sträckor idag, precis som i onsdags:) imorgon provar vi fyra :D


Ametist

Fokusen idag låg på att få en busig liten kille att tänka framåt samtidigt som han tar stöd på bettet. Skrittade fram i skogen för att få en naturlig framåtbjudning, därefter gick jag in på ridbanan och plockade upp tyglarna bit för bit. Jobbade ganska mycket i skritten innan jag började trava. Efter att han hade fått trava i bägge varv började jag lägga in övergångar trav-skritt-trav för att få honom uppmärksam och alert. Därefter började jag försiktigt jobba traven under nedsittning (vilket han hade jättesvårt för förut) och gjorde övergångar även här. Efter en kort skrittpaus på halvlång tygel galopperade jag lite i bägge arv innan jag travade av. Då kunde han slappna av och gå i en relativt stadig form och jag kunde rätta till sitsen (som blir lite framåtlutad när jag rider honom). Sedan skrittade jag av för hand :) ....kanonduktig kille idag!! Bjuder på en bild från idag och några från förra gången :)


Mot Rörberg!

Har fixat åt S, mockat åt C och ätit lunch, nu beger jag mig
Mot bebishästen!<3


Freeeeedaaaag!!!!!

Jobbpasset gick sinnessjukt fort! Nu blire stallet och fixa allt åt S, åka och rida Ametist och sen tbx å rida S, tjoohoo!:D


Dagens fundering

Rasten mellan frukost och lunch heter de frunch rast?;)


Plans for the evening

Sådärja jobbet och stallet avklarat! S fick en välbehövlig vilodag + att han fick bakskor today :). Nu ska jag hem och hämta Åkes cykel och cykla hem den till henne i A-berg och sen ska jag ta mig ett mysigt bad och ett avsnitt SATC innan jag lägger mig... Imorgon står jobb 6-12 och ridning av två hästar på schemat (S&A) :). S Innan jag åkte till Irland :)


The good and the bad times we been trough them all, you make me rise when I fall!


If happy ever after did excist...

Hästarna är fodrade och nattade och nu ska jag å Hannah över till Åke på tårta :D. "And I Will be there for you when the rain starts to pour, I Will be there for you as I've been there before" älskar dig bästavän!<3


...


Slush och shopping ;)

Råkade springa förbi ryttis för ett Pelham till S men de råkade också bli ett nytt tävlingsset (a) nu sitter vi och dricker slush, ni vet så där färgad is som man drack när man va liten :D


Godmorning!

Morning mina fina! Jag, Hannah och Johanna har precis köttat kebab och nu blire ner till ryttis för lite shopping, shoppaholic jajamen!! ;)


I am no angel

Haha jag dööör, önskar att jag kunde säga vad de va men de är nog bäst att ni inte vet ;). S va iaf ute å rastade mig tidigare idag, höll på fara åt fanders ett par gånger men jag måste ändå se de positivt att han hoppar och flyger få de lär ju betyda att han inte har ont :). Aja snart blire vårvik med goa brudar :)


I just want it all!

Tog lite välförtjänt sovmorgon idag och åt frukost å chilla lite med bror som blir 17 idag, grattis!! Det blev keso och bär till frukost, mumma! Nu ut till min kära pålle och sen får vi se vad som händer:) känner mig härligt spontan och impulsiv idag!:)


Is this My life I'm wondering

Sitter och funderar lite så här på kvällen/ natten... Egentligen har jag de jävligt bra! Jag har underbara vänner, jobb, en helt fantastisk häst och dessutom har jag x... De är egentligen bara min kropp som inte är som den ska! Jag tror att jag många gånger glömmer allt de bra och fokuserar för mycket på de negativa, men de senaste dagarna har jag insett hur lyckligt lottad jag faktiskt är! Jag älskar er alla!<3


Ljuset i mörkret

Mår bajs idag.. Va tvungen att sjukskriva mig från jobbet då jag skakade i hela kroppen och hade feber imorse = min kropps sätt att säga att de är för mycket! Så jag sov till klockan fyra och åkte sen ut till min älskling, har myst och klippt manen som också blivit flätad då den vill lägga sig åt båda hållen. Och nu är vi hemkomna efter dagens ridtur som även innehöll 100 m trav, lycklig tjej!!! Du är den som får mig att kämpa när alla andra skulle ha gett upp!


Färdig!

Så nu är Wizir också riden, blev bus i skogen i sällskap av Hannah/Grållan och Frida/Kontezsa... Wizir & dom snygga privat stona ;)


Älskling!

Har precis ridit Sillen, och shit vad jag älskar min häst! Trots att han har bockat och lekt rövare i både grimskaft och longeringslina är han stenccol så fort jag sätter mig i sadeln, bebis!<3


S stands for Strong!

Du är det finaste Gud skapat, en ängel på jorden, att jag tycker om dig mycket tro på dom orden!<3


Ännu en vecka...

Som börjar lida mot sitt slut! De är egentligen helt sjukt hur fort dagarna går när man har fullt upp! Idag ska pojkarna få lulla i skogen ( S ska skrittas i ca 50 min) och idag ska jag faktiskt försöka hinna med Ametist också!


Lycklig chey!

Wizir skötte sig bra, blev dock lite sprungit och överladdad efter galoppen men annars var han kanonduktig! S fick skritta 30 min på rakt spår och han skötte sig überbra! Lycklig häst och ryttare!


Häst 1- Wizir!

Nu blir det lite trim för Wizir i ridhuset. Fokus på att tänka framåt och lite lägre i formen :)


Trött men taggad!

Idag ska S få på sig sadeln igen för första gången på en månad!!!! Dock blir de bara en liten skrittur men de ska bli skönt att få sitta i min egna sadel på min egna häst!:D Lite trim på Wizir står även på schemat och förmodligen rida på Ametist också :) bara jag jobbat klart :).... Snart så är vi där igen!


We're on the right track baby!


Mälaren Hästklinik omg.2

Efter en hektisk morgon med sen hovslagare, lång resa och nostalgi i bilen så är vi framme på kliniken för återbesök med S, håll tummarna!


Full rulle!

Jobbat 7:30-17, ridit på Ametist i Rörberg, ätit middag med brudarna i stallet, fixat allt åt S som jag promenerar mes just nu och snart blir det en sväng i skogen på Wizir :) sen har jag en massa saker hemma som lär fixas innan jag kan göra kväller, bjuder på bild på mig och 5-åriga Ametist idag !<3


I only miss you when I'm breathing!

Cadeau Frené, du lärde mig vad tillit, kärlek och tålamod betyder, världens vackraste ängel!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2112205/images/2012/pic_5022d375e087c31515000005.jpg" class="image">


This is love!


Hahaha jag döör!

Sitter här och skrattar åt mig själv då mitt inlägg där det skulle stå taggad till att springa står de groggar! Hahaha!!!!


Nu får ni kämpa guys!

"Efter veterinärbesiktning tog RGB – som tog silver i OS 2008 – själv det dramatiska beslutet att inte ställa upp."... Casall har fått ett balltramp och är ofräsch så RGB kommer inte starta inviduella finalen... Så nu får vi hejja på våra andra finalister Jens Fredricson/ Lunatic & Henrik Von Eckermann/ Allerdings, Kom igen nu killar!


Internets helvete!

Datorn fuckade ur när jag skulle publicera mina tidsinställda så jag drog på mig tränings dojjorna och gick ut för en powerwalk. Dock blev jag så groggar efter 100 m så jag sprang ist och de blev några kilometer på en timme. Nu är de godnatt!


Bitarna börjar falla på plats!

Igår va jag så sjukt less men idag börjar de klarna upp! Jag har hittat en hovslagare (Tack Johanna!), jag har chaufför och transport så vi kan åka på återbesök med S på fredag (håll tummarna!) och jag har fått erbjudande om att rida igång Wizir och det började jag med idag :D. Kommer lägga upp lite upplägg och utvärdering varje dag så att ni får något att läsa :) ... Och dessutom får jag träffa Alexandra som jag har saknat nå sjukt mycket, och hon följer med mig till stallet :D<3


Sorry!

Lovade er tidsinställda igår men de ble till att hälsa på Mr.Big ist för lite skitsnack och ett glas rött, lovar att jag fixar de ikv!


Efter regn kommer mer regn!

Japp så känns det nu! Helt seriöst är jag less på allt nu... Less på livet, less på hästar, less på jobb, ja allt!!! Blir en PW när jag kommer hem trots regnet och sen blire lite tidsinställda åt er Goa läsare, några önskemål?:)


Whatever!

Förvånansvärt pigg imorse trots att jag jobbade sent igår! Frukosten avklarad ochnu dags för disken.. Om de är någon som kommer kika på OS hoppningen får ni gärna uppdatera mig eftersom jag jobbar, vore guld värt!


Första veckan av augusti..

.. Och den bara försvann! Har precis avslutat mitt 16-23 pass och ska hem och sova för att sen vakna upp till en 6 dagars arbetvecka, återbesök med s och jag ska dessutom rida på ett busfrö som jag har saknat nå enormt :). God natt vänner!<3


Härligt Henrik!

Fuck T9 som i förra inlägget fick Henrik att bli Eric... Dock fixade han alldeles nyss första nollan åt oss!! Heja Roffe!!!


Laghoppning OS!

Jens Fredricsson & Lunatic 8 fel, attans! Nu inväntar vi Lisen Bratt Fredricsson & Matrix och därefter Eric von Eckermann och RGB, kom igen nu Sverige!!!! Btw. Älskar Matrix, nå så sjukt fin häst trots hans lite hetsiga och nerviga temperament


Lördag och hemmafru!

Klev upp halv tio och väckte mina tre övernattande gäster, käkade frulle och åkte till jobbet... Jobbade 11-19 med underbara människor och efteråt hade jag och Karin mys på gräsmattan. Skvaller, deepshit och en massa skratt i två timmar och jag kände mig så mycket gladare när jag åkte hem!:). Sen blev de städning av huset, diska, tvätta, dammsuga, våttorka, kasta sopor, u name it! ... Så nu är jag faktiskt ute på en PW och bara njuter av att vara själv ett tag!


Cumelus!<3

Cumpa va superduktig idag, konditionsträning, lång och låg stod på schemat! Riktigt kul att rida igen för typ första gången på en vecka :D Storpoo!<3


Lyxar till det!

S har fått en ordentlig dusch med schamponering från topp till tå och dessutom blivit friserad! Så nu njuter han av sin promenad i ridhuset med mig och Hannah :). Snart står ridning av Cumpa på schemat!:)


Torsdags mys!

Fixade Grå & Skrotis efter jobbet, sedan åkte jag och Hännii hem till moi åt middag och nu har hon bakat medan jag har städat lite :) Så nu blire chockladbollar och ett glas rött innan jag lägger mig för en ny jobbdag!:)


Vi hade iallafall tur med vädret!

Turen är inte på min sida just nu... S hade trampat loss halva skon så jag fick dra loss den helt och dessutom har hovslagaren semester... Så promenaderna får ske i ridhuset tills jag har fått tag på en hovslagare som kan sko hjärtat mitt, jippie!


Jag är inte lika ung men precis lika dum!

Känner att den låten går i mitt huvud hela tiden nu, kke för att jag vill bli ledig så jag kan gå ut och hitta på en massa skoj! Men imorgon är de fredag och då äre sista dan denna vecka på sjukan! Dock är de Max i helgen, men ganska chillpass så :). Nu ut till stora svarta och lilla Grå!<3


Back to reality!

Då va man igång igen efter första och enda helgen med vila! Började bra med att jobba över, jippie! Bara å dra sig ut till det finaste jag äger nu, känner att han faktiskt har blivit lite bortglömd :( så en ordentlig rykt, ny torv i boxen och en promenad gäller för hans del :)