Catchup, kaffe, mysmåndag

Hej alla underbara vänner och kanske mindre bra vänner.
 
Har haft en ledig dag idag och ärligt talat bara slappat på soffan sen jag vaknade imorse.
Vid fyra tog vi oss upp ur soffan iallafall och tog en promenad ner till Centrum och mötte upp jens som lånade mitt busskort igår kväll.
 
Och vart hamnade jag sen om inte hos kelly? Har ju inte träffat henne sen förra veckan då hon har varit med Malin och León i Umeå och agerat hästskötare. Så nu lär vi ju catcha up lite över en kopp kaffe då jag vill höra allt om tävlingarna där uppe och hon vill ju såklart höra allt om welgano i helgen.
 
Nej nu ska vi fortsätta här, mitt bloggande förstör ju lite av våra disskutioner, men vi får höras senare!
 
Kelly & jag (Grållan xx & Douglas)

Shalala!

Lever fortfarande på känslan...

Det blev som sagt en sväng ut till Fältis där det var dressyrtävlingar idag och pussade på min vackra lilla W!

Därefter åkte jag och A å kikade på ett garage så förhoppningsvis får jag äran att börja inreda imorgon, det ska va ordning på minsta lilla mutter en dag iallafall, hehe.

Nu sitter jag på lunchen och dricker en kopp kaffe innan jag kör järnet ikväll/natt, hoppas ni har haft en underbar helg för det har verkligen jag! 

Godmorgon söndag!

Tog en välförtjänt sovmorgon idag efter bilmeck halva natten igår (ne men till tolv iaf) och med tanke på att jag jobbar natt inatt!

Nu blir det ut till Fältis dels för att pussa på min underbara stjärna och dels för att dricka kaffe, snacka skit och kolla på dressyrtävlingar. 

What a wonderful day!

Hästliv

Jag skulle kunna jobba och leva med dessa underbara djur!

Efter att vi kom hem i eftermiddags och gjorde klart allt i stallet hos Welle så åkte vi till Hannahs stall där jag höll träning för henne och hennes medryttar(?) ponny Jum-Jum!

La upp en "kontrollbana" som vi även kunde hoppa upp ponnyn på. 

Vi började med två upphöjda galoppbommar vilket följdes av fyra galoppsprång till en oxer, därefter vände vi tillbaka på ett litet kubhinder och sedan ett litet högre räcke på andra långsidan. 

Syftet var att Hannah skulle känna att hon hade kontroll både. Genom att rida framåt och kunna ta tillbaka samtidigt som "Jumme" skulle hålla en jämn galopp på transportsträckorna och även få hoppa upp sig lite. 

Dom var kanonduktiga och slog höjdrekordet på 95 cm! 

Nu sitter jag några timmar senare i garaget och tittar på när pojkarna sätter på CoilOvers på bimmern och slappar efter denna långa underbara dag! 


Min underbara fina Welgano M! 

Älvkarleby RK

Jajamen då va en dag på Ärk avklarad, och med grymma resultat! 

Welle har skött sig som en Gud och dessutom hoppat som en också! 

Skriver mer om det senare, nu lasta av totton och åka till nästa, puss!



Kaffe i solen!

Ja de är exakt det som händer just nu!

Fyr timmar avklarade och tre och en halv kvar innan jag får åka hem och fixa det sista till morgondagen, äta en god middag och om orken finns kvar dricka ett glas vin med fina tjejer! 

Vilken härlig dag trallalaaa

Min fina kille imorse!

Äntligen fredag, eller?

Morgonstund har guld i mun, fast nä!

Jag vill ju mest gå å lägga mig igen när klockan ringer 06:10, trots de har jag duschat, intagit frukost, promenerat hunden och är snart i stallet.

Welle ska få gå ut en sväng i skogen å sträcka lite på benen och så ska jag packa med det sista såklart, för imorgon bär det av till Älvkarleby! 

Men innan så ska jag självklart jobba 11-19 och eventuellt hälsa på Angelica och Madde ikväll, tur man får lite sovmorgon imorgon! 

Nej nu rida guldfuxen!


Med träning kommer framgång

Nostalgigodis å filmkväll

Hej hopp! 

Blev en lång dag i stallet med ett jättebra ridpass, stallfix, puts å packning! 

Nu är jag å Andreas hos honom för att kolla på The Pianist å äta nostalgigodis, ni vet sånadär klubbor, hockeypulver och knastergrejs, mumma!! 

ATM

Skrittar fram i solen på min guldhäst, dressyr står på schemat!


soligt, snuvigt å ledigt!

Hej hopp allesammans!
 
Ledig idag och tog en liten sovmorgon till nio, och sen dess har jag varit i full rulle med att tvätta, städa, promenera hunden, betala räkningar, dricka te, planera inför helgen osv. 
 
Nu är allt här hemma klart iallafall och jag slevar i mig en skål med yoghurt och müsli innan jag tar med mig lilla Cocos och åker till stallet för lite tid med min fyrbenta kille!

Uppdaterar er mer senare!

Vi kör igen!

Hej, hej och hej! 
Jag blev så himla sugen på att börja blogga igen och det händer så mycket roliga saker nu så jag vill dela med mig av allt, om jag nu har några läsare kvar!

Jag vet inte ens vart jag ska börja någonstans, jag vill ju berätta ALLT som har hänt men det blir lite mycket att läsa kanske? 

Just nu sitter jag i stallet efter en ridtur på min älskade Welle, ni kommer väll ihåg honom hoppas jag, ska kila ner på köpis en snabbis tänkte jag och sen får vi se vad som händer! 

Hoppas att ni ser fram emot att läsa min blogg trots att det har varit dött i en månad ungefär! 


Jag och Welgano M (Wanderköning-Granulit) 

Ta upp bloggandet?!

Vad säger ni, ska jag börja blogga igen?