Dagen före fix

Jag måste vara knäpp för på nåt sätt älskar jag dagen före fixet i stallet! Putsa all utrustning, plocka ihop outfiten, duscha, fläta osv... Och jag tror helt ärligt att Silken också tycker om de, även fast han helst ska pussa och gosa med mig när jag försöker få honom att stå still så jag kan fläta pannluggen! Nu är jag riktigt sugen på våran comeback imorgon, men först ska jag jobba!;)


Svar på kommentar

//Hur går det för Walle nuförtiden? Vart är och står han? Mår han bra?:) //. Walle har flyttat till ett litet privatstall i skutskär och det är Julia Fahlstedt (en riktigt duktig tjej) som tar hand om honom! Han har inte tävlat något på senaste och jag vet inte om Julia har några planer på det heller men så som jag har hört och sett verkar Walle stortrivas! Och jag är verkligen glad att de va Julia som tog över honom, en duktig tjej som har en mjuk ridning och älskar Walle lika mycket som jag gjorde, om inte mer! Jag önskar dom all lycka i framtiden!<3. //Sir.Wallenius, listig som en räv med ett hjärta av guld!//


Ehm?!

Tjo då bloggen! Har hängt i min sköna soffa på morgonkvisten och även plockat fram tävlingsutrustningen, tjohooo!!:D Nu ut till hesten som ska skrittas barbacka idag:) vi ska dessutom släppa ihop honom med Denise's nya häst Medea (Quite Easy- Turban rose) hoppas dom trivs med varann!!!:) //Denise & Medea//


Life is life!

Tjoooo alla glada, och kke mindre glada :D. Haft en nice dag, chillade med livet hela förmiddagen och sen åkte jag till stallet där min pärla väntade.. Fix, mys och lite fix inför helgen stod på schemat och även hoppträning :) Körde på banhoppning på träningen och slutade på en bana som låg mellan 110-115-120, S skötte sig bra och jag är nöjd :) Tagga tävling ffs!!!!


Morgonmöte - check!

Haft personalmöte på morgonkvisten 8-10 och sen blev de lite skitsnack med bästa arbetskollegorna, har lätt världens bästa arbetsplats! Nu blir de Kaffe hos Kelly och sen lunch med Alex, jippie!! //mitt älskade och enormt saknade kioskmongo!//


Yolo!

Japp såhär ser jag officiellt ut idag! Tröja - BikBok // Skinnjacka- Carlings // Jeans- sisters


sena nätter, snabba bilar..

...Du ser baby jag låter världen veta att de här är mitt liv!
 
Tjaoo babes, drar mig till jobbet för personalmöte nu, släger upp en bild sen ;*

sena nätter, snabba bilar..

...Du ser baby jag låter världen veta att de här är mitt liv!
 
Tjaoo babes, drar mig till jobbet för personalmöte nu, släger upp en bild sen ;*

Frågestund!

Vi kör på en frågestund! ALLA ska ställa en/flera frågor för jag vet att ni är många som läser!;) Frågestunden avslutas på onsdag 15:00! Alla frågor tillåtna


Dream it, do it, live it!

Tävling i helgen och jag är mer taggad än någonsin!! Känns så jävla skönt att vara tillbaka och vi siktar på en dundrande comeback! Har tränat och planerat målmedvetet nu för att både S & jag ska prestera vårt bästa på banan! Och med de lovar jag bättre uppdatering! Nu kör vi!


Ser du nu vad du gör?!

När mörkret faller på dig, ser jag falska ögon, jag skadar andra inte bara mig själv.. Nu vet du vart du har mig, du har inte en chans, spring för livet jag är ur balans... De här är vad du får nu, nått som inte fanns, är du kär om livet ditt fega fan?!


Kaloriieer!!

Jag rullar fram efter tårta, kakor och korv, shiiiiit! Tur att jag ska ut och hoppträna nu så man får röra på sig lite, hehe ;)


Känslan den tar en med!

Försöker hitta present åt Casper nu innan jag åker dit och grattar honom :) ikväll är de hoppträning, taggatagga!!!


Fuck rubriker!

Fly & sillen ridna och nu far jag hem till min kära vän Michelle för att mysa med valpisarna och förtära lite alkohol! Boooya!!!


Do you really know me?!

You know My name, not My story.
You've heard what I've done, not what I've been trough..


Ruskigt väder!

Å vad jag känner mig sugen på att åka till stallet, eller inte! Men de är bara att dra sig ut... Ska ta hand om och rida S & Fly samt dra av Maja skorna, Tjohoo! Sen tänkte jag även hälsa på Michelles valpar idag, myys!<3


Hopphest dressyrar best ;)

Kanonfin häst på Gustafsson träningen idag! Jobbade ökningar, öppna, sluta, galopp öppna, osv. Suuperduktig S och verkligen en kanonstart på veckan!


På tal om att min häst är liiite större än mig ;)


Creepy!

Usch, usch,usch!!!! Tack gode gud att jag hade med mig Kelly i stallet ikväll för det va iiinte kul att va ensam på anläggningen kan jag lova.... Hade jag vart helt själv hade jag nog släppt hästen och sprungit hela vägen hem till Bomhus!


940 turbo!

Japp då bär de av mot Uppsala ändå! Bilträff Tjohoo! Lycklig chey!:D uggsen och halsduken är på trots att de är varmt i pontas bil :) 940 turbo 374 hk, slå den ni ;)


Hahaha jag orkar inte!

Bryter ihop totally!! Så slut i huvet efter jobbet så går jag in på donken å köper cheeseburgare åt Kells, dom ba; jaså så du kommer till konkurrenterna?! Jag döör ;D Att man kan skratta åt en sån sak är ett gott tecken på att man styr jetplanet mot betongväggen;)


Tjenare bloggen!

Min dag blev inte som planerat!

Betalade räkningar på morgonkvisten (glädjen med att ha häst, not;)), sedan ringde Kerstin och frågade om jag kunde jobba 18-22 och visst kunde jag de!! Så jag åkte ut till stallet i stormen och tog hand om S som hade vilodag idag och sedan satte jag mig på 41an mot stan igen då Kerstin ringde och fråga mig om jag kunde börja 16 ist och jodå de kunde jag väll.... Så ryttis blev de inget av(skulle ha köpt nyponpulver till S) men jag hann till Maria som bjöd på mat och kaffe (tack hjärtat!) innan jag for till jobbet! Nu har jag slutat och eftersom mina krogendrömmar fortf är drömmar så åker jag ut med Ponta en sväng ist :)


Mysdag

Har haft en supermysig dag! Blev födelsedags firande hos Maria på e.m, en promenad på stan med Maria,Kelly & barnen, TS-möte och fix med hästarna, Marie (silkens förra ägare) va i stallet och hade mockat +fyllt på med torv åt Silken, tack Marie!! Sedan blev de en skrittur i Valbo centrum med Silken och Storpoo (Roberto va gullig och tog en av hästarna!<3) och sen blev de mer tårta och mys hos Maria! Nu blire hem och begrava huvudet under kudden för jag har världens migrän...


Fuck yeah!


Horseday

Har haft både S,Lord & Fly idag då Ilia blev sparkad i huvudet igår och ligger på sjukhuset (krya!)... Så Kelly va gullig och hjälpte mig å fixa till Fly medan jag fixade Sillen och Lord, Sedan va de på med hockeyutrustningen för att ta in Lord från Hagen innan jag red Fly som va kanonfin!! Hopptränade även S som va kanonfin! Film kommer!!! Just ja va även in och hälsa på nya stallkatterna Bagheera & Baloo!


Silken i denna outfit?!

Jag tror det skulle kunna bli snyggt, vad säger ni? Jag vill höra ALLAS åsikter!!

vi drar dit palmerna bor!

 

Dagens Kunglåt!!

Har gjort lite tidsinställda och självklart uppdaterar jag från Iphonen under dagen :)

Men nu tänker jag kila ner till ryttis och kika, fyller ju trots allt år snart och är verkligen ibehov av lite nya saker (a)

 

puss påer :*

haha bjussar på flumbild på mig och älskade kusinvitamin sommaren 2011!<3

 

 

 


tjena, tjena, tjena!

Hoppas ni har det bra allihopa, för idag är en bra dag!
 
Har sovit ut, ätit frukost och druckit mina koppar kaffe.
Ringt med Silkens försäkringsbolag, kollat schemat och bara tagit det lugnt :)
 
 
Känner att jag borde göra något vettigt idag men jag vet inte vad de skulle kunna vara :)
För Silken blir det hoppträning ikväll, tjohooo! :D
 
silken februari 2012!<3

I call you when I need you, when My heart's on fire!

Soooooopsluuuut!!!!! Nu ska jag hem och dejta mina kuddar och duntäcken, men först en dusch!


Long long day!

Klev upp 5 imorse efter att knappt ha sovit... Satt på hästen klockan 7 och tog en joggingrunda ute. Fixade allt och hjälpte stallpersonalen att fodra, sopa, hålla Wizir sällskap när han skoddes osv. Innan jag tog en powernap på soffan, inte de skönaste men! Och nu vankas jobb 15-22, jippie!!


remember this?









veckoplanering!

Måndag:Trim på banan, galopparbete
Tisdag:Jogga lite i skogen
Onsdag:Hoppträning
Torsdag:Skrittas på gougen
Fredag:vila
Lördag:Dressyr
Söndag:uteritt (främst ¨på rakt spår)
 

Red like fire!

Träns- Dyon // Schabrak- GG // Sadel- Prestige Meredith // Gjord- GG // benlindor // showmaster ... Hjälm- Charles Owen // Tröja- HV Polo // Ridbyxor- Kingsland // Skor & Chaps- Ryttarstugan


when the skies are grey...

... and all the doors are closing
and the rising pressure makes it hard to breathe
well, all i need is a hand to stop the tears from falling
I will find him, I'll find him next to me!<3


What a wonderful life, or?

Slutade tre igårnatt, somnade vid fem, upp vid 10 och jobbade 11-20, och nu ska jag ut till min älskade lilla Silken som MÅSTE ridas idag, även fast jag själv i princip är död... Men lite motivation borde jag kunna få fram!


Halva dagen klar, halva dagen kvar!

11-15 passet på ryttis gick som smort, stallet fixade jag snabbt och silken va ett monster att promenera, as usual -.- Brännmärken i händerna-check! Nu mot Max 18-03, jippie!


Härliga lördag!

Sov till nio imorse, åt frukost med mor och far (vilket inte sker ofta nu förtin) innan jag brummade ner till Ryttarstugan där jag är nu :)
 
Har mockat åt hästarna, städat och haft ganska mycket kunder = en bra dag :)
 
Efter ryttis blir det en sväng och ta hand om Silken innan jag åker in och jobbar natt på Max, fullt upp.. Men jag älskar´t!
 
 

Tack och bock!

Då va mördarpasset 8-19 slut, ut till S nu och trimma lite är planen! Sen sooooova!!!!<3


Hoppträning för Cissi Hansson

Hopptränade som sagt crumeluren idag. Banhoppning med skarpa och svåra svängar samt studs stod på schemat! Cumelus va jätteduktig trots att jag satte honom i skiten nån gång! Tror Miche filmade så film kommer!


Hästarna = mitt liv!

Micha hade vart jättegullig och mockat samt gjort mina höpåsar så jag behöver bara fixa vatten och burkar, tack hjärtat!<3 Just nu är jag ute och skrittar S på gougen, de blir minst en 45 min tur för oss då det är otroligt stärkande och supermysigt att skritta bland alla höstlöv i tjocka "Team Ryttarstugan" tröjan! Lite senare blir det hoppträning för Cicci Hansson med Cumelus :)


You dont know how Strong you are until being Strong is the only choise you have!

Detta inlägg är tillägnat dig min vän, Michelle!<3. Ingen kommer någonsin förstå exakt hur det känns eller hur ont saknaden gör.. Och jag vill inte ens tänka mig den smärtan! Men jag kommer alltid finnas här för dig, om de så än gäller ett telefonsamtal på natten, en lång promenad om du vill komma bort, en tröstande kram och torka dina tårar när allt känns som värst! ... För jag vet att en vacker dag kommer du skratta och ha kul igen, och jag tänkar va den som gör de med dig! För jag älskar dig min fina vän och jag vet att du är stark, så glöm inte de, jag kommer alltid vara din vän!<3


De har slitit mig itu, det finns ingen bara du!

Hej hopp gummisnopp! Tillbringade föregående 24h med min älskade och saknade bonde Malin!<3 filmmys, mys med kalvarna, åka traktor, köra skrot till Gävle och middag på köpis hann vi med, och en massa skratt och deepshit snack ofc! Sen hopptränade jag S för första gången sen skadan och woooow vilken häst jag har, stolt och lycklig ägare till världens bästa Holländska bebiiiis (13 åring på 175 cm;))<33


I miss a friend...

I miss the friend I used to call sister, the friend who always were there for me, the friend who I did crazy shit whit, the friend I could stay up talking nonsens all night whit, the friend wich shoulder I could cry on... I really do miss the One I used to call My best friend...


Fixfix

Har mockat, fyllt på torv, mockat hage, fyllt vattenhinkarna, packat höpåsarna och gjort burkarna, de vanliga alltså... Sedan har jag städat skåpen vid boxen och även på höskullen och rensat bland alla mina miljoner täcken, träns, bett, sadlar, schabrak osv... Så de kommer bli en bloppis här ikv! Men om du är ute efter ngt annat som inte läggs ut så kommentera för det finns säkert också ;) Nu äre lunch!


Hetlevrad.se

De är inte meningen att vara negativ när jag skriver att Silken är en heelt annan häst! Jag är van med den coola, lugna gentleman som aldrig hetsar upp sig förutom vid tävling...... Den Silken jag har idag efter 2,5 månads konvalecens och behandling är sprallig, tittig, busig men ändå samarbetsvillig! ... Dock överträffade han sig själv idag då vi skulle ut och galopparbeta, men först vill jag berätta mina tabbar; jag glömde sätta på honom luvan (då de blåste hemskt och han blir fjollig), jag tog hacket, och jag tänkte inte på att S är som piggast när han rids på morgonen. // så ja ni kan ju tänka er hur min ridtur va, dessutom satt en skylt vid lilla stigen vi brukar rida på, antar att de är pga. Björnjakten eller?


Good morgooon!

Uppe med tuppen ffs! Rida Sillis på morgonkvisten står på schemat och därefter frulle, vad som händer sen uppdaterar jag er om ;)


Still going Strong!

Förlåt för en kass uppdatering, har hänt väldigt mkt nu som jag dock inte tar upp här i respekt för mina vänner, som jag ägnar tusen tankar till!!! Jag tänker på er varje sekund och jag önskar jag kunde hjälpa till ännu mer!! Har iaf tagit hand om C & S och red ut en sväng med Robert som sällskap på S och jag själv på C, nu sussa! Fixade även utanför S box idag :)


Monday again

Då va de måndag igen, tog välförtjänt sovmorgon idag, lyxfrulle och nu ska jag till stallet, vilket liv jao!;)


Hyfsat smärtfritt!

Dressyrtävling- check, fixa åt S & C- check, ridit S- check... Nu hem och glo film och sova för vi är heeelt slut!


Regional ponnydressyr!

Promenerar sista biten upp till stallet nu:) Solen skiner men de är svinigt kallt så de är kläder på idag!!

Skor- Ryttarstugan // Strumpor- Kingsland // Ridbyxor- Kingsland // långärmad tröja- Pessoa // tjocktröja & dunväst- Kingsland // pannband- Kingsland


23:12

Är ute på kvällsprommis med Wims nu, gissa om hon blev glad när jag kom hem?! Har ju vart borta sen halv åtta imorse, dock har ju mamma och bror vart hemma men jag är ju hennes "trygghet" när husse & matte är bortresta:). En dusch och lite mat väntar innan vi slänger oss i sängen, tidigt imorgon också!


Lördag <3 not...

Jobbat 8-19, jajemuling! Och nu är jag påväg till S som ska trimmas och sen blir de även lite fix inför vår ponnydressyrtävling imorn! Har jag sagt att jag älskar mitt liv?;)